Kuşburnu Reçeli
Kuşburnu Pulpu, Şeker, Fruktoz Şurubu, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit E330), Kıvam arttırıcı (Pektin E440).
Mevsiminde yetiştirilen meyveler, özenle temizlenir, sınıflandırılır, IQF sistemi ile -40C de dondurularak soğuk zincir vasıtası ile depolarımıza teslim edilir. Tüm meyveler 1.sınıf kalitede tedarik edilir, tüm meyve çeşitlerinden Pancar şekeri kullanarak yüksek basınçlı gıda yönetmeliğine uygun tanklarda, tecrübeli ekibimizin yıllardır değişmeyen reçeteleri ile üretim yapmaktayız.
Arge departmanımızın çalışmaları sonucunda üretime başladığımız marmelatlarımız özellikle gençlere yönelik olarak geliştirilmiştir. Sürülebilir grubunda gelişen bir Pazar olduğu herkes tarafında bilinmekte, bu pazarda aranan lezzetlerin başında Lalin marmelatları gelmektedir. Gerçek meyve parçacıkları ile üretilen marmelatlarımız hem kahvaltılık grubunda, hem de endüstriyel gıda da hammadde olarak tercih edilmektedir.
Ambalaj Şekli | Gramaj | Koli İçi Adedi |
Cam | 380 | 12 |
Cam | 700 | 12 |
Cam | 1800 | 4 |
Pet | 3000 | 4 |
Kova | 20000 | 1 |