Tahinli Fındık Kreması
Şeker, tahin /%34), Bitkisel Yağlar (Ayçiçek, Pamuk, Palm), Fındık İçi, Yağsız Süt Tozu, Demineralize Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Emülgatör (Ayçiçek, Soya Lesitini), Aroma Vericiler (Vanilin,Fındık), Tuz.
Sürülebilir krema grubunda, Farklı oranlarda kakaolu Fındık kreması, Tahinli Fındık kreması, Bisküvi katkılı fındık kreması ve son olarak da kornet katkılı fındık kremalarını üretiyoruz. Bu ürünlerde kullanılan hammadde kalitesi en belirleyici özellik olup, devamında üretim yöntemi kaliteyi tamamlayan ana unsurlardır.
Krema grubunda 5’li silindir yöntemi ile üretim yapan firmamız, 20 mikron altına indirilen toz hammaddeleri bir araya getirerek kendi reçetelerimize göre üretimini gerçekleştirmektedir.
Peki nasıl yapıyoruz;
Gerçek fındık püresi, Gerçek kakao ve en kaliteli ürünleri kullanıyoruz. Tüm hammaddeler belirlenen gıda kalite standartlarımıza göre kontrol edilerek teslim alınır, uygun saklama koşullarına göre stoklanır ve üretim planlamamıza göre kullanılır. Kakaolu ve tahinli olmak üzere 2 temel ürünümüzü müşterinin taleplerine göre, sade, çilekli, portakallı, bitter, sütlü vb. çeşitlerine göre üretim yapmaktayız.
Gramaj | Koli İçi Adedi |
30 | 72 |
325 | 12 |
450 | 12 |
500 | 12 |